Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu haftalık olağan toplantısını Afşin Âşık Mahzuni Şerif Yerleşkesinde gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can başkanlığındaki KSÜ Senatosu Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulunun bulunduğu Afşin Âşık Mahzuni Şerif Yerleşkesinde toplanarak üniversite gündemdeki konuları görüştü.

Afşin’de gerçekleştirilen toplantı vesilesiyle Rektör Can ve üniversite üst yönetimi Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Yerleşkenin mevcut durumunu yerinde görerek incelemelerde bulunan Rektör Can, yüksekokul yönetiminden fiziki şartlar ve yürütülen akademik çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden üniversite yönetimi, öğrencilerin memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

KSÜ Senatosu Afşin ziyareti kapsamında Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in ev sahipliğinde Afşin Hanımlar Kültür ve Spor Merkezinde verilen öğlen yemeğine katıldı. Yemekte Afşin Belediyesi ile yürütülebilecek potansiyel işbirliği konuları ele alındı.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yemek programının ardından Başkan Mehmet Fatih Güven’i Başkanlık Makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Rektör Can, Afşin’de eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokuluna verdiği destekler için Başkan Güven’e teşekkürlerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi