Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla düzenlenen ‘İstiklal Marşı’ndan İstiklal Şehrine 50. Yazarlık Yılında Vehbi Vakkasoğlu’ programına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Vehbi Vakkasoğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nu KSÜ’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, yazarlık alanında 50 yılı geride bırakan Vakkasoğlu’na edebiyat, sağlık ve huzurla dolu bir ömür temennisinde bulundu.

Konukseverliği için Rektör Can’a teşekkürlerini ifade eden Yazar Vehbi Vakkasoğlu, KSÜ ile ilgili güzel haberler aldıklarını belirterek bu başarı ve güzelliklerin devam edeceğine inandıklarını, gençlerimizin ilim ve irfan yolunda değerlerine bağlı, nitelikli birer meslek elemanı olarak yetişmelerinin Türkiye için, kendileri ve aileleri için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Rektör Can, ziyaretin anısına Vakkasoğlu’na KSÜ tarafından hazırlanan Kahramanmaraş Ansiklopedisi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Haber Merkezi