banner479

Köylülerin Çadırlı Eylemi

Ekinözü'nde, baraj inşaatında çalışma sözü almalarına rağmen unutulduklarını öne süren vatandaşlar, iş verilmesi için 45 gündür çadır eylemi yapıyor.

Köylülerin Çadırlı Eylemi

Ekinözü'nde, baraj inşaatında çalışma sözü almalarına rağmen unutulduklarını öne süren vatandaşlar, iş verilmesi için 45 gündür çadır eylemi yapıyor.

23 Kasım 2013 Cumartesi 10:30
759 Okunma
Köylülerin Çadırlı Eylemi
Ekinözü ilçesinde, baraj inşaatında çalışma sözü almalarına rağmen unutulduklarını öne süren vatandaşlar, iş verilmesi için 45 gündür çadır eylemi yapıyor.
Ekinözü’ne bağlı Kandilözü mezrasında ikamet eden bölge halkı, iş sorunu nedeniyle başladıkları çadır eylemini 45 gündür sürdürüyor.
Bölgeye yapılan yatırımlardan dolayı devlete ve yetkili firmaya teşekkür eden yöre halkı, kendilerine sahip çıkılmasını istedi.
Maddi sıkıntılar yüzünden eğitim hayatlarını devam ettiremediğini ifade eden Mehmet Kelek, Salih Kelek, Ömer Kelek ile Fatma Kelek, yaşadıkları geçim sorunu nedeniyle 30 haneden 6 haneye düştüklerini söylediler.
Yöre halkı adına açıklama yapan Ömer Kelek, baraj inşaatından dolayı en çok kendi köylerinin mağdur olduğunu iddia ederek, firma yetkililerin hakları olan tüm ödemeleri eksiksiz yaptığını ama tarım alanlarının sular altında kalması yüzünden geçim sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.
Kendilerine verilen iş sözü nedeniyle aldıkları nakdi ödenekleri köylerinde kullandıklarını belirten Ömer Kelek, yaşadıkları sorunun çözümü için yetkililerden destek istediler.

İHA

Son Güncelleme: 23.11.2013 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373