Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören Afşinli hasta Adil Dal, Elbistan Devlet Hastanesi'nde kaldığı odada video çekerek sağlanan imkanlardan dolayı devlete teşekkür etti.

Bir süre önce Kovid-19 testi pozitif çıkan Dal, Elbistan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavi gördüğü odayı ve sağlanan imkanları cep telefonuyla çeken Dal, bunları sosyal medya hesabında paylaştı.

Dal, videoda hastane odasında bütün imkanların olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve devlete teşekkür etti.

Devletin kendileri için her şeyi seferber ettiğini vurgulayan Dal, temizlik ve hijyen noktasında üst düzey hizmet aldıklarının altını çizdi. Dal, “Şuanda virüse yakalandım. Elbistan Devlet Hastanesi’ndeyim. Şuanda bizlere bakılan yerleri görün. Odamızda her şeyimiz var. Ve her şeyimiz devlet tarafımızdan karşılanıyor. Dolabımız dolu. Daha ne yapsın bu devlet. Çarşaflarımız tertemiz. İki günde bir temizleniyor. Günlük 3 tane temizlikçi var. Yemeklerimiz süper. Devletimizden ve özellikle Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Devletimize dil uzatanların dili kökten kopsun inşallah” dedi.

‘Bütün Türkiye Cumhuriyeti’ne sesleniyorum; böyle bir devlet duyulmamıştır, görülmemiştir’ diyen Adil Dal, “Sayın Cumhurbaşkanım; inşallah sesimi duyarsın. Önceleri şahsınıza kızıyordum. Anlamadan bilmeden. Birkaç densizin yanında size karşı cephe almıştım. Şimdi ise özür diliyorum. Allah senden razı olsun. Seni doğuran ananın ellerini öpeyim. Şükürler olsun; yavaş yavaş sağlığım düzeliyor. Bütün Türkiye Cumhuriyeti’ne sesleniyorum; böyle bir devlet duyulmamıştır, görülmemiştir. Devletimizin kıymetini ve değerini bilin” ifadelerini kullandı.

Paylaşım kısa sürede çok kişinin beğenisini aldı.

Editör: Haber Merkezi