Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen girişimcilik kursuna katılan 30 kursiyerekatılım belgeleri verildi.

Afşin TSO Konferans salonunda düzenlenen KOSGEB Girişimcilik kursunu tamamlayan 30 kursiyer belgelerini törenle aldı.

Törende konuşma yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can: “ Sizleri Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu kurslara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Söz konusu girişimcilik kursları ve belgeleri vermemizin temelinde insanlarımızın iş sahibi, aş sahibi olmaları ve Afşin ve Kahramanmaraş ekonomisine, ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamaktır. Aslında ben istiyordum ki 30 kişilik olan KOSGEB girişimcilik kurslarında bu salon tamamen dolsun. Yani kişiler illa girişimcilik belgesi almak için burada olmasınlar. Aslında burada almış olduğunuz dersler sizin bundan sonraki adımınızda size yol çizecek. Sizler bu belgeyi çerçeveletip duvara asmayacaksınız. Bu belgelerle hem ailenize hem çevrenize bir katkı sağlayacaksınız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından KOSGEB girişimcilik kursuna katılan 30 kursiyere, katılım belgeleri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, KOBİ Uzmanı Yunus Atmalı, KOSGEB Eğitim Sorumlusu Yener Alkış, KOSGEB Evrak Sorumlusu Adnan Çetintaş tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi