Göksun ilçesinde, bir kişinin marketten aldığı kornişon turşusunun üzerinde Arapça "Allah" yazısı çıktı.
Göksun Müftü Vekili Mehmet Seridoğru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, marketten aldığı kornişon turşusunun üzerinde Arapça "Allah" yazını fark eden bir kişinin kendilerine başvurduğunu belirtti.
Kornişon turşusunu incelediklerini ifade eden Seridoğru, şunları kaydetti:
"Allah yazısı bariz bir şekilde görülüyor. Yüce Allah bize hem kendi nefsimizde hem de yaşadığımız sosyal hayatta bir takım işaretler veriyor. İnsanın vücudunda olduğu kadar yaşadığımız çevrede de Allah'ın varlığına ve kudretine işaret eden bir takım işaretler mutlaka var. Bazen bir arının peteğinde, bazen bir ağacın yapında, bazen başka şeyler üzerinde bu tevafuklara rastlayabiliyoruz. Aslına bu olay bize şunu gösteriyor. Yüce Allah, zerreden kürreye her şeyin hakimidir. Alemlere hakim olduğu gibi eşyanın yaradılışında da en büyük hikmet sahibidir. Tabi mümin olarak bundan bir takım ibretler almamız gerekiyor. Allah her şeye gücü kadirdir ve her şey Allah'ın gücü kudreti dahilinde ortaya çıkıyor."
Bazılarının "Allah yarattı ama kabuğuna çekildi, her şeyi tabiat idare ediyor" iddiasında bulunduğunu anımsatan Seridoğru, özellikle bu olayın buna tokat gibi bir cevap niteliğinde olduğunu dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi