Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Afşin’de, konteyner kentte yaşamlarını sürdüren öğrenciler için karne etkinliği düzenlendi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Afşin Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Çekmeköy Belediyesi Afşin Konteyner Kent’te düzenlenen etkinlikte, karnelerini alan öğrenciler palyaço gösterisi ve çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlendi.

Afşin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Taş, “Aksaray’dan gelen pisikososyal destek ekibimizle birlikte karnelerini alan çocuklarımıza güzel anılar bırakmak için karne mezuniyet hatırası etkinliği düzenledik. Çeşitli oyunlarla eğlenen çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve dondurma ikramında bulunduk.” dedi.

Depremin etkilerini çocuklara unutturmayı hedeflediklerini söylenen Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli çocuk gelişimcisi Kübra Esra Karakuş da, “Çekmeköy Belediyesi Afşin Konteyner Kent’teki çocuklarımız karnelerini aldılar. Bizim için önemli olan çocuklarımızın hayata daha neşeli bir şekilde devam etmesi için bugünün anısına mezuniyet hatırası etkinliği düzenledik.” diye konuştu.

Etkinlikte, öğrencilere dondurma ikramında bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi