Afşin İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Rıdvan Tuncer ve Çoğulhan Komando Bölük Komutanı Teğmen Tunca Ulucak, Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı görevine yeni atanan Üsteğmen Rıdvan Tuncer ve Çoğulhan Komando Bölük Komutanı Teğmen Tunca Ulucak, Afşin’de  yaptığı iade ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Burada gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ile görüşen Tuncer ve Ulucak, Afşin’in güncel yapısı hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tuncer, “Afşin’de göreve başladığımda ziyarete gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  gazetemize iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Afşin halkının bilgilenmesinde büyük rolü olan yerel gazeteci arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Çoğulhan Komando Bölük Komutanı olarak atanan Teğmen Tunca Ulucak da Afşin’de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban ise, ziyarette bulunan komutanlara teşekkür ederek; “ Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Elimizden geldiği kadar hem görevi başında hem de sivil hayatında komutanımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi