Kocatepe, deprem bölgesinde

Vali Şükrü Kocatepe, depremin ardından bazı evlerde hasar oluşan Karabıyıklı köyünde incelemelerde bulundu.

Kocatepe, deprem bölgesinde

Vali Şükrü Kocatepe, depremin ardından bazı evlerde hasar oluşan Karabıyıklı köyünde incelemelerde bulundu.

20 Eylül 2012 Perşembe 09:37
537 Okunma
Kocatepe, deprem bölgesinde
Kocetepe, merkez üssü Osmandede olarak açıklanan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye gitti. Kocatepe, ilk olarak bazı evlerde hasar oluşan Pazarcık ilçesine bağlı Karabıyıklı köyünde incelemelerde bulundu. Kaymakam Mustafa Sarıkaya'dan bilgi alan Kocatepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, depremin bölgede ciddi şekilde hissedildiğin ancak can ve mal kaybı yaşanmadığını ifade etti. İlgili birimlerin hasar tespit çalışmasına başladığını aktaran Kocatepe, şunları kaydetti:
"Karabıyıklı köyümüzde bazı evlerde hasar oluşmuş. Bunun yanında yığma topraktan yapılan bir kaç evin bahçe duvarı yıkılmış. Arkadaşlarımız hızlı bir şekilde bölgeye hareket etti. Yaptığımız ilk tespitlerde deprem en çok bu köyümüzde hissedilmiş. Muhtarımızla da konuştuk ne gerekiyorsa yapılacaktır."
Evleri hasar gören vatandaşlarla görüşen Vali Kocatepe daha sonra depremin hissedildiği diğer köyleri ziyaret ederek bilgi aldı.
Ziyarete, Kocatepe'ye Pazarcık Kaymakamı Sarıkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü İhsan Karadutlu da eşlik etti.
Son Güncelleme: 20.09.2012 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373