Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda yeniden aday olduğunu belirterek, “Bugüne kadar esnaf kardeşlerimize hizmetkar olabilme aşkı ile görevimizi yaptık” dedi.
Kuybu, Yaşar Pastanesi’nde düzenlediği basın toplantısında hafta sonunda yapılacak olan genel kurulda bir kez daha aday olduğunu açıkladı. 2005 yılında devraldığı bu görevi en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Kuybu, “O günden bu güne kadar seçimlerde vaat ettiğimiz projelerimizi yerine getirmenin sevincinden daha çok bana ve ekibime her zaman güvenen, inanan ve gece gündüz dua eden insanlarımızı mahcup etmediğimiz için mutluyuz” diye konuştu.
Her zaman esnaf ve sanatkarların emrinde olduklarını dile getiren Kuybu, şöyle konuştu:
“Esnaf ve teşkilatımıza en iyi hizmeti vermek, teşkilatı daha iyi konumlara taşımak ve en önemlisi vatandaşlara hizmet eden ve Kahramanmaraş nüfusunun büyük bölümünü temsil eden esnaf kardeşlerimize ve büyüklerimize hizmetkar olabilme aşkı ile görevimizi yaptık ve yeniden göreve talip olduk. Birliğimizin adını yaptığımız hizmetlerle Türkiye’de örnek gösterilen birlik haline getirdik. Birçok birlik başkanı bizleri arayarak çalışmalarımız hakkında bilgiler alıyorlar. KMESOB olarak esnaf ve sanatkarlarımızın, vatandaşlarımızın gece gündüz emrindeyiz. Gerek Kahramanmaraş’ta gerek Türkiye’de örnek hale getirdiğimiz binliğimizi bundan sonra da yapacağımız projelerle daha ileriye taşıma gayreti içinde olacağız.”
Editör: Haber Merkezi