Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Albay Numan Öksüz’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, protokol ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kentin önde gelen isimlerini ziyaret ederek basın mensuplarının sorunlarını direkt aktaran, böylelikle sorunlara çözüm önerileri bulan Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, ziyaretler çerçevesinde bu kez geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Albay Numan Öksüz’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Arslan Deveboynu ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Öner, Mehmet Yüzbaşıoğlu ve Genel Sekreter SerdarErdoğanyılmaz’dan oluşan KMBGC Heyetini İl Jandarma Komutanı Numan Öksüz karşıladı.

Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarettekent hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.  İl Jandarma Komutanı Öksüz, bu nazik ziyaretten ötürü KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu nezdinde KMBGC Heyetine teşekkür ederken, Başkan Deveboynu’da Öksüz’e yeni görevinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi