Afşin’de 16 derslik olarak inşa edilecek olan Kız Meslek Lisesinin inşaatı başladı.
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, Afşinbey Mahallesinde, Mustafa Kemal Ortaokulu’nun hemen yan tarafında inşaatına başlanılan Kız Meslek Lisesinde incelemelerde bulundular.
AK Parti’nin Afşin’de hizmetlere devam ettiğini kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti Hükümetinin ilçemize en önemli hizmetlerinden biri olan Afşin Kız Meslek Lisesinin ilk kazması bugün vuruldu. İnşallah 360 gün içerisinde tamamlanarak gelecek eğitim-öğretim yılına hazır olacak şekilde okulumuzun tamamlanacak. Afşinli öğrencilerimiz yeni binalarında eğitimlerine devam edecekler. Okulumuzun Afşin’e ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat ise, “Bugün Afşin’e yapılacak olan 16 derslikli Kız meslek lisesinin inşaatına başlandı. İnşallah önümüzdeki 2014-2015 eğitim öğretim sezonuna kadar tamamlanıp öğrencilerimiz burada eğitimlerine devam edecekler. Aynı zamanda ihaleye çıkan ve sonuçlan diğer dört okulumuzun inşaatına başlanacak. O okullarımızda 2014-2015 eğitim öğretim sezonuna kadar tamamlanıp öğrencilerimiz eğitimlerine devam edecekler” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi