AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, “Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz, hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır” dedi.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresine tek listeyle giren ve delegelerin oylarını alarak başkanlığa getirilen AK Parti İlçe Başkanı Kırbıyık, kongreye katılanlara teşekkür etti.
AK Parti İlçe Başkanı Kırbıyık, yaptığı açıklamada, " 5. Olağan Kongremiz gayet heyecanlı, coşkulu ve katılımcı bir şekilde sona erdi. 5. Olağan Kongremize katılan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen, Eski Milli Eğitim Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam'a,  AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil'e, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimiz Yıldırım Ramazanoğlu ve Sıtkı Güvenç'e, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan'a, İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu ve çevre ilçe başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, Afşin Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, siyasi parti temsilcilerimize ve Afşin'imizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza ve partimize gönül veren üyelerimize, katılımlarıyla bizleri onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca, kongremize mazeretleri sebebiyle katılamayan ve mesajlarıyla bizleri sevindiren Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal'a, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sevde Beyazıt Kaçar ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
"Hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır"
2015 Genel Seçimlerinde Afşin'de en iyi sonuca ulaşmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Kırbıyık," AK Parti Afşin İlçe Başkanı olarak görevimin bilincindeyim ve sorumluluğumuzun çok ağır olduğunu biliyorum. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulumuzla birlikte Afşin'imize ve partimize en güzel şekilde hizmet emek için çalışacağız. Önümüzde yaklaşan bir genel seçim var ve seçim çalışmalarını bu günden itibaren başlatmış bulunmaktayız.  Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır. Bunda tüm teşkilatımız, mahalle temsilcilerimiz  ve yönetim kurulumuz aktif olarak rol alacak. Hedefimiz kongreden aldığımız güç ve destekle 2015 genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak, Afşin'de en iyi sonuçlara ulaşmaktır" açıklamasında bulundu.
Kırbıyık, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Afşin'imizin sorunlarını, Afşin'de yaşayan biri olarak çok yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü adına üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapacağız. Afşin halkına teşekkür ediyorum, AK Partinin çıkmış olduğu bu yolda partimizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı ve bundan sonrada desteklerini esirgemeyeceklerinin bilincindeyiz. Afşin'in daha güzel yerlere gelmesi adına ve sorunlarla yakından ilgileneceğinin bilinmesini istiyorum. "
Editör: Haber Merkezi