Ak Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin'de yapımına başlanılan içme suyu şebekesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Afşin  şehir şebekesinin yenilenmesi için çalışmalarına start verdi. İhaleyi alan firma, Aşık Mahsuni Şerif Bulvarında çalışmalarına başladı.

Başkan Kırbıyık, " İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan İçme Suyu Şebekesi yenileme çalışmaları başladı. Bu kapsamda çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar gördüğümüz kadarıyla çok hızlı ilerliyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanarak Afşin'imizin en önemli sorunlarından biri çözülmüş olacak." dedi.

Kırbıyık konuşmasına şöyle devam etti:

"16 milyon 709 TL (KDV dahil) bedelle sözleşmesi imzalanan yapım işine 12 Ocak 2015 tarihinde başlanılmış olup, işin 02 Eylül 2016 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmekte. Ayrıca İlçenin içme suyu ihtiyacı DSİ nin yapımına devam etmekte olduğu Akdere kaynağından karşılanacak. Proje tamamlandığında ilçemizin uzun vadede altyapı sorunu bitmiş olacak. Bu işin takipçisi olan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal'a, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan'a, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mustafa Altunok'a, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve ihaleyi alarak çalışmalara başlayan firmaya, Afşin adına teşekkür ediyorum."

 

Editör: Haber Merkezi