AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ederken, partinin Kahramanmaraş milletvekili adayı Koray Kıraç, Örenderesi, Türksevin, Altunelma Binboğa, Çukurpınar ve Büyüksevin Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kıraç, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, vatandaşlardan da destek istedi.

Mahalle sakinleri tarafından çok güzel karşılandıklarını dile getiren milletvekili adayı Kıraç, “Burada daha önceden de tanıdığımız dostlarımız var, bu vesileyle onlarla da buluşmuş olduk. Vatandaşlarımıza selam verdik, bayramlarını tebrik ettik ve hayır dualarını aldık. İyi dilekleri için bütün hemşerilerime ve dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öyle ümit ediyorum ve gördüğüm manzara da odur ki, Afşin tamam inşallah. 14 Mayıs'tan sonra yapacağımız ikinci bayramımızda Afşin’imizin, Kahramanmaraş’ımızın, Türkiye'nin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Kıraç’a ziyaretlerinde, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Mehmet Altuğ Uyan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut ile partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi