Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı kınadı.
KGC Başkanı Sayın, yaptığı açıklamada, Nevşehir'in Hacı Bektaş ilçesinde düzenlenen "Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"ne katılan Bozdağ'a yapılan saldırının kabul edilemeyeceğini söyledi.
Saldırıyı gerçekleştiren kişinin Kahramanmaraşlı olmasının da kendilerini ayrıca üzdüğünü dile getiren Sayın, şunları kaydetti: "Şiddet asla kabul edilemez. Dünyada son günlerde artış gösteren şiddet olayları tartışılırken; birilerinin çıkıp, demokrasinin üç kuvvetinden biri olan yürütmenin temsilcisine saldırması da kabul edilemez. Böyle bir çirkin hareketi üstelik Pazarcıklı birinin yapması da ayrıca bizleri üzmüştür. Sayın Başbakan Yardımcısına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha kamuoyuna deklare ediyoruz" ifadesini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç -
AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağan'a yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.
Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, provakatif olayların peşinde olanların asla emellerine ulaşamayacağını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a yapılan saldırının Kahramanmaraş olarak kendilerini çok üzdüğüğünü vurgulayan Erkoç, şunları söyledi: "Nevşehir'in Hacı Bektaş ilçesinde düzenlenen "Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"ne katılan Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ'a yapılan saldırı kabul edilemez.
Hacı Bektaş Veli'nin öğretilerinden nasip almamış bir kişi tarafından yapılan saldırıyı kınıyorum. Bu tür provakatör olayların peşinde olanlar emellerine asla ve asla ulaşamayacaklar. Türkiye'de kardeşlik hukuku artarak devam edecektir" ifadesini kullandı. - Kahramanmaraş
 
Editör: Haber Merkezi