Afşin Kent Konseyi Başkanı Mevlüt Taşkale, Afşin Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Afşin Atatürk Caddesi için, Afşin Belediyesine teşekkür etti.

Afşin Belediyesi, Afşin Atatürk Caddesi’ni yeniden düzenledi. Caddede kaldırım, yol ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Afşin Kent Konseyi ile koordineli bir şekilde düzenlemesi yapılan caddenin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Afşin Belediyesi’ne teşekkür eden Afşin Kent Konseyi Başkanı Mevlüt Taşkale, “ Afşin Belediyesi, Afşin Atatürk Caddesi’nde kaldırım, yol ve ışıklandırma çalışması yaptı. Afşin Belediyesi ekipleri geçe gündüz demeden çalışarak kar yağmadan bu çalışmaları tamamladı. Kaldırımlar genişledi ve yayalar rahat bir şekilde kaldırımı kullanıyorlar. Buda vatandaşlarımız için son derece önemliydi. Kaldırımlarda engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği geçitlerde bırakıldı. Bununla birlikte bozulmuş olan asfalt yenilendi. Bu çalışmada belediyemize Afşin Kent Konseyi olarak fikirlerimizi sunduk ve bizlerin fikirlerini de önemsediler. Ben buradan öncelikle Afşin Belediyemize, belediye çalışanlarına Afşin Kent Konseyi adına teşekkür ediyorum. ” dedi.

Afşin halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna dikkat çeken Başkan Taşkale, “ Afşin halkımız hizmetlerin en iyisine layık. Fakat bazı sürücülerimiz araçlarını kaldırıma koymakta ve rasgele park etmekte. Ben buradan sürücülerimize sesleniyorum. Lütfen araçlarımızı cadde üzerine düzenli bir şekilde park edelim. Değerli esnaflarımızda kaldırımları işgal etmemelerini rica ediyorum. Bu ilçe hepimizin. ” şeklinde konuştu.

Taşkale sözlerini şöyle tamamladı:

“İlçemiz hakkında benimde bir fikrim var diyen, bir görüşüm var diyen tüm vatandaşlarımızı çekinmeden Afşin Kent Konseyimize bekliyoruz”

Editör: Haber Merkezi