20-23 Haziran tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen "Kahramanmaraş Tanıtım Günleri" etkinliklerinde Kahramanmaraş Kent Konseyi standına, vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Stand da hem hemşehrilere hem de diğer vatandaşlara Kent Konseyinin faaliyetleri anlatılarak tanıtımı sağlandı.
Kahramanmaraş Tanıtım Günleri'ne katılım sağlayarak vatandaşlarla yakından ilgilenen Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan yaptığı açıklamada, "Ankara'da düzenlenen bu güzel organizasyonun başından sonuna kadar tüm aşamalarındaki gerçekleşme sürecinde yoğun çaba harcadık ve üzerimize düşen görevi memleket sevdamızla yerine getirdiğimize inanıyorum. Etkinliklere olan yoğun ilgi, doğru bir faaliyetin gerçekleştirildiğinin göstergesi olmuştur. Her Maraşlının o gün orada olmak için can attığına eminim. Sahiplenme duygusuyla hareket edildiği takdirde tüm etkinliklerin bunun kadar başarılı geçeceğini ve Kahramanmaraş'ın tanıtımına katma değer katacağına inanıyorum. Umarım aynı yoğun ilgi eylül ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Tanıtım Günlerinde de gerçekleşir." dedi.
Kent Konseyi standını, Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Kahramanmaraş Milletvekilleri, il başkanları ve daha birçok protokol mensubu ve vatandaş ziyaret etti.
 
Editör: Haber Merkezi