Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Veli Böke, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven tarafından misafir edilen Ak Parti Belediye Başkanları, Afşinli depremzedelere yaşam malzemesi dağıttı.

Afşin’e desteklerini esirgemeyen tüm belediye başkanlarına teşekkürlerini ileten Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Veli Böke, “Bugün Kayserimizden ilçe belediye başkanlarımız Afşin’e ziyarette bulunarak teşrif ettiler. Burada bulunan belediye başkanlarımızın ve buraya gelemeyen diğer tüm belediye başkanlarımızın desteklerini her zaman üzerimizde hissettik. Bugün de bizzat kendileri buraya gelerek desteklerini bir kez daha yinelediler ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven beye de her türlü ihtiyaçları konusunda destek olma sözü verdiler. Kendilerine tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi iletiyor, daha güzel günlerde bir kez daha bir araya gelebilmeyi diliyorum.” temennilerinde bulundu.

Afşin’de olağanüstü bir fedakârlık rüzgarının estiğini ifade eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Eşleştikleri deprem bölgesi farklı olmasına rağmen başkanlarımızın destekleri sayesinde Afşin’de olağanüstü bir fedakârlık rüzgarı esti. Afşinli hemşehrilerimiz adına tarif edilmesi zor olan bu desteklerden dolayı tüm ilçe belediye başkanlarımıza ayrı ayrı şükranlarımı iletiyorum.” dedi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ise Afşin’e desteklerinin süreceklerini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi