AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, basın toplantısı düzenleyerek, Afşin'e yapılan yatırımları değerlendirdi. Kaynak, 
“Afşin'in temel sorunlarını gidermek için en alt tabakadan en üst tabakaya kadar mücadele ediyoruz.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Manolya Patiserinde basınla bir araya geldi ve AK Parti Hükümetinin Afşin'e yapmış olduğu yatırımları değerlendirdi. Kaynak, düzenlemiş olduğu basın toplantısında, Afşin'de birlik ve beraberliğin önemine değinerek, Afşin'in temel sorunlarıyla alakalı sorunları gidermek için en alt tabakadan en üst tabakaya kadar mücadele ediyoruz dedi.
Kaynak, "22 Ocak 2012'den buyana AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süre içerisinde Afşin'de yaşadıklarımızı ve gördüklerimizi basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelerek değerlendirdik. Hükümetimizin Afşin'imize yaptıkları ve gelecek hizmetleri, basın toplantısında değerlendirdik. İnşallah Afşin'imiz bundan sonra daha güzel günlere ve daha iyi yerlere taşımak için  birlikte AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, Afşin Belediyesi ve tüm Afşinli vatandaşlarımızla mücadele etmeye gayret edeceğiz. Afşin'de güzel şeyler olmaya başladı, bunun devamını sağlamak için bizim Afşin olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor." açıklamasında bulundu.
 
Göreve geldiğinden buyana Afşin için mücadele ettiğini belirten AK Part İlçe Başkanı Kaynak, "AK Parti Afşin İlçe Başkanı olarak göreve geldiğimden buyana Afşin için mücadele ettim. Ben herkesin bir görevi olduğunu ve herkesinde bu görevi herkesin sonuna kadar yapması gerektiğine inanan bir insanım. Afşin'de herkes görevini layıkıyla yaparsa Afşin'in daha iyi noktaya geleceğine inanıyorum. Özellikle Afşin'in temel sorunlarıyla alakalı sorunları gidermek için en alt tabakadan en üst tabakaya kadar mücadele ediyoruz. AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mahir Ünal ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan Bey'in girişimleri sonucunda Afşin'e 4 yıllık Eshab-ı Kehf  Sağlık Yüksek Okulu açılacağı bildirildi.Bu Afşin için çok güzel bir gelişme, bu bizim uzun zamandır beklediğimiz bir haberdi. Ayrıca, Geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kahramanmaraş'a gelerek, ulaştırma sorunları ve yatırımlarıyla alakalı düzenlenen Ulaştırma Çalıştayına katıldı. Çalıştayda Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan'a Afşin'imizin sorunlarını dile getirdik. Özellikle, Göksun-Elbistan yol kavşağından Afşin'e kadar olan 2 kilometrelik kısmın çift şeritli bölünmüş yol olarak yapılması konusunda olumlu cevap aldık ve Bakanımız, En kısa zamanda Afşin-Elbistan yolunun bölünmüş yol olarak yapılacağının sözünü verdi. Ayrıca, Afşin'imizin uzun yıllardır hayal ettiği, Tanır, Dağlıca ve Sarız yolunun yapılmasın bizim için çok önemli olduğunu ilettik Sayın Bakanımıza ve bu konuda olumlu cevap aldık. Şuan için Sarız yolu için proje çalışmaları devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıl yapım ihalesi yapılacak ve 2016 yılına kadar bitirilecek." şeklinde konuştu
Kaynak konuşmasına şöyle devam etti: "Afşin Sağlık Meslek Lisesi için, Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ile görüştü. Bu doğrultuda sağlık meslek için 4 milyonluk yatırım sözü alındı ve Afşin Milli Eğitim Müdürlüğümüz  ve Kaymakamlığımızın gerekli çalışmalara başladı. Geçen hafta Kaymakamlık toplantı salonunda yapmış olduğumuz toplantıda Afşin'e acil olarak 2 tane okul gerektiğini tespit ettik. Gaziosmanpaşa mahallemizde önemli derece nüfus yoğunluğu var. Gaziosmanpaşa mahallemizde ortaokul için Anadolu Öğretmen Lisesi eski binası boşa çıkacak ve burası ortaokul için değerlendirilecek.
Afşin'imize doğalgaz gelmesi için çalışmalar devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal, Afşin ve Elbistan'ın doğalgaz ile ısınması amacıyla başlattıkları çalışmalar kapsamındaki, harita-kamulaştırma ve mühendislik işinin sona erdiğini ifade ederek, raporun BOTAŞ’a sunulduğunu, onayın ardından yapım işinin başlayacağını söyledi. Bu bizim için çok güzel gelişme.  Bizler AK Parti Afşin Teşkilatı olarak Afşin'imize en güzel hizmetlerin kazandırılması için çaba gösteriyoruz ve bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Bu çabamıza ben tüm Afşin'in bizim yanımızda olmasını istiyorum ve bizleri desteklemelerini istiyorum. Halkımız bizleri desteklediği sürece Afşin'imize daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum."
 
Editör: Haber Merkezi