AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Afşin Belediye Başkanlığına vekalet eden Ayşe Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak,"AK Parti Afşin Kadın Kolları ve AK Parti Afşin Gençlik Kollarımızla birlikte, Afşin Belediye Başkan Vekili Ayşe Kılıç'ı ziyaret ettik. Ayşe Hanım aynı zamanda AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesidir. AK Parti ailesi olarak Afşin'de uyum içersinde hareket ediyoruz. Ülkemizde olduğu gibi, Afşin'imizi daha güzel yerlere getirmek için gayret içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte de bu birliğimizi ve bütünlüğümüzü daha da pekiştirerek Afşin'de AK Partiyi daha iyi yere getirmek için çalışacağız. AK Partiyle de Afşin'e en güzel hizmetleri yapmak için çalışacağız. AK Parti Kadın Kollarımızla Afşin'de uyum içerisinde çalışıyoruz. Ayşe Hanım Afşin'de kadın temsilcisi olarak Afşinli bayanlarımızı ve Afşin'i en güzel şekilde temsil ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir olduktan sonra Afşin'de ilk defa Afşin Belediyesi Başkanlığına vekalet eden Ayşe Kılıç'ı tebrik ediyorum ve görevinde başarılar diliyorum." şeklide konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin Belediye Başkan Vekili Ayşe Kılıç," AK Parti Afşin İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak ve kadın kollarımız, gençlik kollarımız ilk vekalet günümde beni ziyarete geldiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Teşkilat olmanın gereği bir aile olmaktır, bu yüzden bir aile olarak beni ziyaret ettikleri için ayriyeten teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi