Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, trafik polisleriyle birlikte yolcu ve yük taşımacılığı yapan sürücüleri uyararak, 1 Aralık’tan itibaren kış lastiği takmalarını istedi.
Kaymakam Pehlivan, yol denetimi yapan bölge trafik ekipleriyle birlikte sürücülere uyarı broşürü dağıttı. İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdullah Yaylamış ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Ali Uzun’la birlikte sürücüleri uyaran Pehlivan, 1 Aralık’tan itibaren 1 Nisan’a kadar kış lastiği takmanın zorunlu hale getirildiğini belirtti.
Sürücülerin kış şartlarında kazalara sebebiyet vermemeleri için, gerekli tedbirleri almaları gerektiğini ifade eden Pehlivan, “Kendiniz ve taşıdığınız insanların can güvenliği için kış lastiğinin her araçta mutlaka takılı olması gerekiyor. Göksun, kış döneminde yoğun kar yağışlarının olduğu ve zaman zaman kar yüzünden kazaların ve yolların kapandığı bir yer. Biz de vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri için gerekli her türlü tedbiri alacağız.” Dedi.
Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren sürücülerde, Kaymakam Pehlivan’a daha tedbirli ve dikkatli olacakları sözünü verdiler.
Editör: Haber Merkezi