Kısa süre önce göreve başlayan Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Yeşil Afşin Gazetesine ziyarette bulundu.

Göreve başladığı günden itibaren makamında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Kaymakam Pınar, İlk ziyaretini Yeşil Afşin Gazetesi’ne yaparak ilçeyi tanımak adına esnaf ziyaretleri de yapacağını belirtti.

Yeşil Afşin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ile birlikte bir süre sohbet eden Kaymakam Pınar, Afşin’in orta ölçekte gelişen bir ilçe olduğunu söyledi.

Afşin’i sevdiğini ve beğendiğini söyleyen Pınar, “Afşin güzel bir ilçe. Halkıda sıcakkanlı ve saygılı. Burada görev yaptığım için mutluyum. Göreve başladığım andan itibaren sağ olsunlar birçok ziyaret aldım. İlk başta da değerli basın mensuplarımız beni ziyaret etti. Bu nedenle ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştirmek istedim. Fırsat buldukça sivil toplum örgütleri yöneticilerini, resmi kurum amirlerini ve esnafları ziyaret edeceğim. Gazetecilik mesleği zor bir meslektir. Yerel basın ülkenin kalbidir. Yerel basının güçlü olduğu ilçelerin gelişmesi, kalkınması ve kendini tanıtabilmesi daha kolay olur. Ben sizlere başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin” ifadesini kullandı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ise gündeme dair çeşitli konuların konuşulduğu ziyaretinden dolayı Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi