Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kaymakam Pınar ve Başkan Güven, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek haber, yaşam ve spor kategorindeki 3 görsele oy kullandı.

Haber kategorisinde, İstanbul’un simgelerinden Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi`nin 86 yıl sonra tekrar ibadete açılmasını kareleyen Muhammet Enes Yıldırım’ın “Ayasofya’da 86 yıl sonra ibadet” isimli fotoğrafa oy kullanan Kaymakam Pınar, spor kategorisinde Elif Öztürk’ün “Starlarda koronavirüs önlemleri”, yaşam kategorisinde ise İsa Terli’nin “Büyük Çamlıca Camisi ve hilal” fotoğraflarını oyladı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılmaktan mutlu olduğunu dile getiren Pınar, "2020 yılını anlatan birbirinden güzel fotoğrafları seçerken oldukça zorlandım. Hepsinde büyük bir emek, çaba var. Ayrıca her karenin bir hikayesi var. AA'nın çalışanlarını yıl içinde gösterdikleri gayretten dolayı takdir duygusuyla tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise haber kategorisinde Abdullah Çoşkun’un çektiği “Koronavirüs ile zorlu mücadele”, spot kategorisinde Mustafa Öztürk’ün çektiği “Geleneksel Mostar Köprüsü Atlayışları” ve yaşam kategorisinde İsa Terli'nin çektiği "6 güzel adam" karelerini oyladı.

Güven de, oya sunulan karelerin her birinin ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, AA muhabirlerini tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi