Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, yazılı bir açıklama yaparak Afşin’e veda etti.
2013 yılı vali yardımcısı ve kaymakamlar kararnamesi ile Afyon’un Sandıklı İlçesi’ne atanan Faik Arıcan, veda mesajı yayımladı.
Kaymakam Arıcan, yayımladığı mesajda şu ibarelere yer verdi:
“Güzel ülkemizin nadide bir parçası olan Afşin ilçesinde göreve başladığım 2008 yılının Eylül ayından başlayan beş yıllık görevimi tamamlayarak, bu ana kadar hizmet vermiş olmanın mutluluğu içerisinde ayrılıyorum. Bu süre içerisinde her zaman devletine saygılı olduğunu bildiğim Afşinli vatandaşlarımızın bütününü kucaklayan bir yaklaşım içerisinde kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayacak çaba ve çalışma içerisinde olunmuştur. Her zaman hukukun üstünlüğüne saygılı, Cumhuriyetimizin niteliklerine bağlı, insana ve değerlerine saygı duyarak, temelinde vatan ve insan sevgisi bulunan bir anlayış hakim kılınmıştır.  Hizmetler yürütülürken büyük bir hizmet heyecanı ve azimle, ayrım yapılmaksızın bütünü kucaklayan bir anlayışla, mevzuata ve hakkaniyete uygun, eşit, objektif, adil, şeffaf ve etkin bir faaliyet dönemi geçirilmiştir. Görev süremi bu ilke ve prensipleri uygulayarak tamamlamanın huzuru içerisinde bulunmakla birlikte Afşin'e gelişimde sıcak ilgilerini gördüğüm vatandaşlarımızdan ve Afşin ilçesinden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Beş yıllık görev süremde desteklerini esirgemeyen, bizlerle birlikte, gayretleriyle Afşin ilçemizin daha yaşanır hale gelmesinde emeği geçen tüm kamu görevlilerimize, siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, ticaretçi ve esnaflarımıza, basın mensuplarımıza ve Afşinli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Afşin’de görev yaptığım süre boyunca yaşadıklarım benim için güzel bir anı olarak kalacaktır. Dostlarımı ve Afşin halkını unutmayacağım. Gönlümü bu ilçenin güzel insanlarına bağlayarak arz-ı veda ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi