Türkoğlu Kaymakamlığı ve Türkoğlu Belediyesi tarafından Kaymakam Tuncay Akkoyun'a veda yemeği verildi.
Akkoyun, Kılıl Belediyesi Şehitler Tesisinde verilen yemekte yaptığı konuşmada, her başlangıçın bir sonu olduğunu, ilçede geçirdiği üç yıllık görev süresince devlet-millet ilişkisine önem verdiklerini belirtti.
Göreve başladığı ilk günden buyana birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde çalışmaya özen gösterdiğini kaydeden Akkoyun, hizmetlerinde destek olanlara teşekkür etti.
Davetliler ise son üç yılda kurumlar ve ikili ilişkileri ile ilçede birlik ve bütünlüğün sağlandığını dile getirerek, Akkoyun'a veda değil uğurlama programı düzenlediklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Akkoyun'a bölgeye özgü çeşitli hediyeler verildi.
Programa, Jandarma Alay Komutanı Coşkun Doğan, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, Emniyet Amiri Mustafa Kara, AK Parti İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Şekeroba Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güneş, Yeşil Yöre Belediye Başkanı Sami Üveyik, Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci ve siyasi pari temsilcileri, muhtarlar ve ilgililer katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi