Ekinözü ilçesinde, 2 gündür haber alınamayan genç kadının cesedi nehirde bulundu.
Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Altınyaprak köyünde annesiyle yaşayan 2 çocuk annesi C.G. (29), 22 Nisan 2013 tarihinde akşam saat 21.30 sıralarında lavabo ihtiyacı üzerine evden ayrıldı. Şizofreni hastası olduğu belirtilen kadından bir daha haber alınamadı.
Ailesinin ihbarı üzerine Ekinözü İlçe Jandarma Komutanlığı, arama kurtarma ekibi oluşturdu. C.G.'yi arama çalışmaları kapsamında, bölgede Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı İz Takip Ekibi ile Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Ekibi görev aldı. Yaklaşık 200 kişilik bir ekiple jandarma, iz takip köpekleriyle birlikte yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alanda 4 grup halinde kadını aramaya başladı.
Yapılan aramalar neticesinde C.G.'nin cansız bedeni, bugün saat 11.30 sıralarında Ceyhan Nehri'nde bulundu. Dalgıçlar tarafından nehirden çıkarılan ceset, jandarma ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yapmış olduğu incelemenin ardından otopsiye gönderildi. Kadının ölüm nedeni, yapılacak otopside ortaya çıkacak.
Öte yandan, C.G.'nin eşinden ayrı olduğu ve İstanbul’da yaşayan çocuklarıyla kaybolmadan önce telefonla görüştüğü öğrenilirken, dayısı Yusuf Kul, yeğeninin 22 Nisan Pazartesi günü kaybolduğunu ve yeğeninin şizofreni hastası olduğunu söyledi.
Editör: Haber Merkezi