Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Kuzey Çevre Yolunda yıkım ve yol genişletme çalışmaları devam ederken dün kurban kesilmişti.

Kuzey Çevre Yolu'nda yapım çalışmaları kapsamında Rocdrill (kaya delme ) çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yol çalışmaları kapsamında kayalarda açılan deliklere yerleştirilecek dinamitlerle kontrollü patlatma yapılarak çalışmalara devam edilecek.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Kuzey Çevre Yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin doğusu ile batısını birbirine bağlayacak 30 kilometre uzunluğunda ve 40 metre eninde yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolu’nda Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri de birkaç noktada çalışma yürütüyorlar.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve 2018 sonunda bitirilerek hizmete açılması planlanan Kuzey Çevre Yolunda bazı bölgelerinde asfalt çalışması, bazı bölgelerde kazı ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi