KASKİ Genel Müdürlüğü, engelli vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetlerini devam ettiriyor.

Engelli Abonelere Su %50 Daha Ucuz

KASKİ Genel Müdürlüğü engelli abonelere yönelik yapmış olduğu tarifeyle; Özürlülük oranı sürekli % 40 ve üzerinde olanlar, bakım aylığı alanlar, özürlü çocuğu olanlar (sürekli %40 ve üzeri özürlüler) dul maaşı alanlar sadece ikamet ettikleri bir mesken için abone adına çıkarılmak kaydı ile(reşit olmayan çocukların aboneleri vasi adına) kullandıkları su ve atık su bedeline %50 indirim uygulanıyor.

Bunun yanında; Harp ve Vazife malulleri ile Şehit ailesine ve Gazilerimize ve Gazi dul eşlerine ve 65 yaş muhtaç aylığı alanlar, Devlet Sporcu Şeref aylığı bağlananlar,  bağlı bulundukları Sosyal Güvenlik Kurumunca verilmiş olan kimlikleri ibraz etmek kaydı ile sadece ikamet ettikleri ve müstakil sayaç takılı olan meskenleri için kullandıkları su ve atıksu bedeline %50 indirim uygulanıyor.

Engelliler İçin Gerekli Düzenlemeler Yapılıyor

KASKİ Genel Müdürlüğü hizmet birimlerinde engellilere yönelik yapılan düzenlemeler kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü, KASKİ Genel Müdürlüğüne tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un engelli vatandaşlara yardım konusunda oldukça hassas davrandığı biliniyor.KASKİ Genel Müdürlüğü de bu doğrultuda engelli vatandaşlara kolaylık sağlamak için gerekli adımları atıyor. KASKİ Genel Müdürlüğü yeni hizmet binasında engelli rampaları, engelli asansörleri, isimliklerde körler (Braille) alfabesi kullanımı gibi engellilere yönelik uygulamaları hayata geçirdi.    

Editör: Haber Merkezi