Bölgenin saygın eğitim kurumlarından Karaoğlan Koleji ücretsiz bursluluk sınav takvimi belli oldu. Öğrencilerin heyecanla beklediği sınavlar 11 ve 18 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

Afşin’de, deneyimli ve alanında uzman eğitim kadrosu, kaliteli yayın ve dokümanlarıyla açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören sınavlar için başvuru süreci devam ediyor.

Karaoğlan Kolejinin bursluluk sınavı 4,5,6,7 ve 8 sınıflar için 11 Şubat tarihlerinde, 9,10 ve 11. sınıflar için ise 18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Karaoğlan Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Karaoğlan, “Karaoğlan Kolejimizde öğrenci ve velilerimiz tarafından heyecanla beklenen bursluluk sınavı günleri belli oldu. 11 Şubat tarihlerinde 4,5,6,7 ve 8 sınıflar, 18 Şubat tarihlerinde ise 9,10 ve 11.sınıflar bursluluk sınavına girecekler. Sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz dedi.

Karaoğlan Koleji Bursluluk Sınavı kayıtları hem kolejden hem de Afşin Belediyesi arkasında bulunan Karaoğlan Matematik evinden yapılabilecek.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi