Karaoğlan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Karaoğlan Eğitim Kurumları bursluluk sınavına 2 bin 500 öğrencinin katıldığını ifade eden Ömer Karaoğlan, kontenjanın yüzde 65’ini tamamladıklarına değindi.

Sınavlara olan yoğun ilgiden dolayı bölge halkına teşekkür eden Karaoğlan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan, “2022/2023 Eğitim-Öğretim yılı için yapılan bursluluk sınav sonuçlarını ilan ettik ve Karaoğlan Koleji olarak erken kayıt dönemini başlattık. Kabul sınavlarımızdan burslar kazanan ve Okullarımızı tercih eden öğrencilerimizi tebrik ederim. Sınavlarımıza yaklaşık 2500 öğrenci katılmış olup, yirmi günlük kısa bir süreçte toplam kontenjanın yaklaşık %65 lik kısmını doldurmuş bulanmaktayız. Pandemi döneminde geride kalan iki yıla baktığımızda Okullarımız ve Kurslarımızda kazandığımız üstün başarılar bizleri gururlandırmakta ve  her geçen gün hedeflerimizi  daha da yükseltmektedir. Artık Kurumlarımız 2022 yılı Haziran ayında yapılacak olan LGS ve YKS sınavlarında Türkiye genelinde ses getirecek başarılara imza atmaya hazırlanmaktadır.” dedi.

Yeni eğitim öğretim döneminde akademik daha da güçlendirerek Afşin ve bölge halkına hizmet edeceklerini ifade eden Karaoğlan, “İlçenin en büyük istihdam yatırımı olan Karaoğlan Koleji hem öğrenci portföyü hem de bünyesinde bulundurduğu eğitim-öğretim kadrosuyla bölgemizi ulusal alanda tanıtmaya ve temsil etmeye en yakın ve en güçlü kurum konumdadır.

      Kurumlarımız 2022/2023 Eğitim -Öğretim yılı kadrolarını daha da güçlendirmiş, yıllık Akademik, sosyal ve kültürel faaliyet planlarını şimdiden oluşturulmuştur. Hedefler doğrultusunda Mart 2022 den itibaren kurumlarımızda eğitim-öğretim alan öğrencilerimiz ve velilerimiz için   hem yurt içi hem de yurt dışı önemli Hocalarımızla seminer ve işbirliği çalışmalarımızı da başlatmış bulunmaktayız. İşbirliği projelerimizin ilk etabını  24 Mart 2022  tarihinde öğrenci ve velilerimize ayrı oturumlar hainde planlamış bulunmaktayız .

      Karaoğlan Eğitim Kurumları olarak bu teveccühü gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyor, yeni projelerin Milli Eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

                                                                                                           

                                                                        

    

    

     

     

Editör: Haber Merkezi