Karaoğlan Koleji, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü camiasındaki idareciler ve öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan Karaoğlan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan, Afşin’in daha çok konuşulacağı, başarılarıyla adından söz ettirecek öğrencileri yetiştiren bir okul olarak hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Eğitim alanında ciddi başarılara imza attıklarına değinen Karaoğlan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan, “Karaoğlan Koleji olarak Afşin ve bölgesine 2 yıldır eğitim-öğretim camiasına hizmet veriyoruz. Bu süre zarfında dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronavirüs hastalığının tüm olumsuzlukları bizleri de etkiledi. Şuanda geldiğimiz konum itibariyle kadromuzla birlikte yaptığımız ciddi çalışmalar ve programlarla okulumuzu bugünlere kadar getirdik. Çok ciddi başarılar kazandık. Bunun için zor veya iyi demeden yanımızda olan Karaoğlan Kolejinin idarecisinden öğretmenine, hizmetlisinden güvenlik görevlisine kadar tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Karaoğlan, “Karaoğlan Kolejini hayata geçirirken hayallerimiz vardı. Bu hayallerimizde emin adımlarla ilerleyebilmek adına güzel çalışmalar yaptık. Bu hayallerimize ortak olmak isteyen Afşin’de arkadaşlarımız vardı. Büyüklerimizle birlikte bir araya gelerek Afşin’de bir ilke imza atarak konsorsiyum oluşturduk. Bu arkadaşlarımız geleceğimiz gençlerinin yetişmesinde pay sahibi olmak için bizim yüklenmiş olduğumuz o yüke destek oldu. Yönetim kurulumuz olarak inşallah Afşin’in ileriki yıllarda konuşulacağı nice değerli bireylerin yetiştirileceği bir okul olarak ilçemize ve bölgemize hizmet etmek istiyoruz. Milli eğitim camiamıza katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından Karaoğlan, yönetim kurulu üyelerini sahneye davet etti.

Karaoğlan Koleji’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan, Yönetim Kurlu Başkan Yardımcısı Ayhan Karabulut, üyeler Hamit Bülent Eken, İrfan Tüten, Murat Taş, Disiplin Kurulu Başkanı Bülent Naci Yücel, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Mercimek, üyeler İbrahim Emiroğlu, İlyas Kılınç, Selahattin Özdemir, Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Kalender, Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş,  üyeler Ferudun Kaya, İlyas Şahan, Oktay Güneş.

Programa, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, şube müdürleri, okul idarecileri ile öğretmenler katıldı.

Editör: Haber Merkezi