Eğitimci Mehmet Karabulut, Karaoğlan Kolejinde müdür olarak göreve başladı.

2022-2023 eğitim öğretim döneminden itibaren müdür olarak göreve başlayan Mehmet Karabulut; “Amacım başta Karaoğlan Eğitim Kurumları olmak üzere ilçemiz genelindeki eğitim öğretime katkıda bulunmaktır” dedi.

Afşin’i eğitim merkezi haline getirmek için çalıştıklarını söyleyen Karabulut, “Amacımız Karaoğlan Koleji olarak ilçemizin eğitim merkezi haline getirmektir. 2022-2023 eğitim öğretim yılında eğitim görecek olan tüm öğrencilere yürekten başarılar diliyorum. Milletleri birbirine hakim kılan en önemli faktör eğitim ve öğretim faktörüdür” dedi.

Mehmet Karabulut Kimdir?

1956 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul tahsilini Afşin’de yaptı. 1971 yılında Kahramanmaraş Öğretmen Okulu sınavlarını kazandı. 1975 yılında mezun oldu. Aynı yıl göreve başladı. Afşin Kargabükü (Anzorey), Dağlıca, Armutalan ve Türksevin köylerinde öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. 1985 yılında Cumhuriyet Ortaokulunda müdür olarak göreve başladı. 2003 yılında 42 yaşında emekli oldu. 17 sene Elbistan özel öğretim kurumlarında idareci olarak görev yaptı. Özel İlkem Koleji, Altın Küre okulları ve Final Eğitim Kurumları’nda çalıştı.

2 yıl Elbistan Dershaneler Birliği başkanlığı yaptı. Çalıştığı her kurumda kendisini eğitim öğretime adayarak binlerce öğrencinin geleceğe hazırlanmasına büyük katkıları oldu.

2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren Afşin Karaoğlan Kolejinde Ortaokul müdürü olarak görev başladı.

Editör: Haber Merkezi