Karaoğlan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularla kutladığını belirten Karaoğlan: “Bayramın aziz milletimize, ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir. Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum. Bayramın coşku ve mutluluğu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır” ifadelerini kullandı.

Bayramların, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu dile getiren Karaoğlan, mesajını şöyle sürdürdü: “Bu toprakların ruhunda barış vardır. Bu toprakların mayasında kardeşlik vardır, dayanışma vardır. Bizler, tarih boyunca ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla, sıkıntılı dönemleri hep birlikte aştık. İnşallah, bugün ve gelecekte de, aynı basireti, aynı iradeyi yine hep birlikte göstereceğiz.” İfadelerine yar verdi.

Karaoğlan mesajında şunları kaydetti; “Her biri birer kahramanlık ve fedakârlık abidesi olan, bu vatan, bu millet var oldukça eşsiz fedakârlıklarını asla unutmayacağımız, vefa borcumuzu ne yapsak da ödeyemeyeceğimiz aziz şehitlerimize, Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu duygular içinde Mübarek kurban bayramının tüm İslam alemine ve insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, bütün vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin Bayramı´nı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi