AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e Karagöz Köyü’nden destek ziyareti gerçekleşti.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Fatih Güven’e destek ziyaretleri sürüyor. Uzun araç konvoyu ile Karagöz Köyü’nden AK Parti seçim bürosuna gelen bir grup Mehmet Fatih Güven’e destek sözü verdi.
Seçim bürosu önünden vatandaşlara seslenen AK Parti Afşin belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Karagöz Köyü’nden gelerek bizleri onurlandıra gururlandıran hepinize hoş geldiniz sefa verdiniz. Bu coşku, bu heyecan sizlerde olduktan sonra bu iş burada bitti demektir. İşte Türkiye’nin manzarası bu. Bu manzarada kavga yok, bu manzarada gürültü yok, bu manzarada yakıp yıkmak yok. Bu manzarada gönül insanları var. Bu manzarada, acaba bu ilçede taş üstüne taş nasıl koyarız diyenler var. İşte Afşin’in fotoğrafı bu.  Sizlerden oy istemiyoruz, gönüllerinizi istiyoruz. Neden biliyor musunuz? Ben değil “biz” içini, aydınlık yarınlar için, Türkiye için, gelecek için yeniden Ak Parti diyoruz.” dedi.
Güven konuşmasını şöyle tamamladı:
“Biz bilgimiz ve tecrübemizle Afşin’i yeniden inşa edeceğiz. AK Parti 2023 belediye vizyonuna Afşin’i hazırlayacağız hep birlikte. İnşallah sizlerin destekleriyle, Afşin’i çevre dostu, estetik, katılımcı bir yer haline getireceğim. Bunun sözünü sizlere veriyorum. “
 
 
 
Editör: Haber Merkezi