banner479

Kamu Çalışanları Vakfı ve Türk Eğitim Sen “Şehitleri” Andı

Kamu Çalışanları Vakfı ve Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2.Nolu Şubesi tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi” anma programı düzenlendi.

Kamu Çalışanları Vakfı ve Türk Eğitim Sen “Şehitleri” Andı

Kamu Çalışanları Vakfı ve Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2.Nolu Şubesi tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi” anma programı düzenlendi.

20 Mart 2014 Perşembe 09:05
1228 Okunma
Kamu Çalışanları Vakfı ve Türk Eğitim Sen “Şehitleri” Andı
Kamu Çalışanları Vakfı ve Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2.Nolu Şubesi tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi” anma programı düzenlendi.
Afşin Hayal Düğün Salonunda gerçekleşen programa MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale,  Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2.Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk, Kamu Çalışanları Vakfı Afşin Temsilcisi Gökhan Ayhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından programın açılış konuşmasını yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bu geceyi düzenleyen Türk Eğitimsen başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz anmak için bir arada bulunuyoruz. Çanakkale deyince sadece kitaplarda okumakla olmuyor, Çanakkale gerçekten bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Eğer Çanakkale zaferi olmasıydı biz şimdi bir arada bulunamazdık. Şimdi bizler, orada yatan şehitlerimize ne kadar dua etsek, şehitlerimizin topraklarını alsak yüzümüze çalsak, ne yaparsak yapalım şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz.  Ülkemizde yaşayan her insanın en az bir kere Çanakkale’ye gitmesi ve oradaki manevi duyguyu tatması gerekiyor. İnşallah milliyetçi hareket partisi olarak 30 Mart’ta sandıktan zaferle çıkarsak, belediye olarak vatandaşlarımız için Çanakkale’ye bir tur düzenlemek istiyorum. İnşallah hemşerilerimizin, Çanakkale’ye giderek orada şehit yatan atalarımıza dua etme fırsatı olacak. Çanakkale’de çok zor şartlarda düşmanlara geçit vermeyen atalarımıza, şehitlerimizi anma fırsatını yakalamış olacağız inşallah.” dedi.
Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Atalarımız çok zor şartlarda ülkemizi korudular fakat bugün Oslo’da güneydoğuyu kaybetmek üzeriyiz. Şimdi Çanakkale’de ülkemiz için dökülen kanlara bakıyoruz, bugün masada, Oslo’da kaybettiğimiz güneydoğuya bakıyoruz. Şimdi şehitlerimizin kemikleri sızlıyor, keşke ayağa kalksalar da konuşsalar, güneydoğunun halini anlatsa. Bugün haberlerde o şerefsizin, bebek katilinin tekrar yargılanması için kararlar çıkarılmaya çalışıyor. Şimdi bir Çanakkale’ye bakıyoruz bir de güneydoğuya bakıyoruz ve yüreklerimiz paramparça oluyor. Çanakkale’de vatanımızın bir çakıl taşı vermeyen şehitlerimize saygısızlık yapıyorlar. Bu sebeplerden dolayı, önümüzdeki 30 mart yerel seçimi vatanımız için, Afşin için çok önemli. Güneydoğu için, Maraş için, Ankara için çok önemli. Bizler dik durduğumuz sürece, eğilmediğimiz sürece inşallah bizler Türkiye genelinde ayağa kalkarak o paçavrayı indirmek yerel seçimlerde olacak. Bir gün gelecek herkes konuşacak ama 30 Mart’ta Afşin konuşacak bunu herkes böyle bilsin.”
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın konuşması ardından Eğitimci Yazar Halit Akçor, Çanakkale Savaşı ile ilgili sunum yaptı. Belgeler, fotoğraflar ve yaşanmış gerçek hikayeleri de anlatan Akçok, izleyenlerden alkış aldı.

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 20.03.2014 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373