Kamu çalışanları Afşin Öğretmenevinde düzenlenen müzik dinletisinde buluştu.

Afşin'de kamu çalışanları, Afşin Kaymakamlığı ve Afşin Öğretmenevi tarafından organize edilen 'Müzik Dinletisi' projesinde bir araya geldi. Müzik Dinletisi Projesiyle, ilçede görev yapan kamu görevlileri birlik ve beraberlik ortamında bir araya gelmesi hedefleniyor.

Programın açılış konuşmasını yapan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, "Afşin Kaymakamlığı Proje Birimi tarafından ilçemizde, 'Proje Kenti Afşin' adı altında proje çağrısı başlattık. Bu proje çağrımıza okullarımız ve kurumlarımız olarak projeler sunuldu ve 171 adet projemiz uygulanabilir olarak görüldü ve Şubat ayı itibarıyla startımızı verdik. Projelerimizin bir kısmını uyguladık, bir kısmı da uygulama aşamasına gelecek inşallah. "dedi

Afşin Kaymakamlığı olarak Afşin'de proje bilincinin geliştirilmesini sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Kaymakam Aksoy, " Kaymakamlık olarak 'Proje Kenti Afşin' çağrımızla ilçemizde proje bilincini geliştirmek ve proje odaklı ortak çalışma kültürünün oluşmasını sağlamaktı. İlçemizde bulunan okullarımızın ve kurumlarımızın yıl içerisinde bir kaç proje oluşturmasını sağlayarak ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler konusunda projeler oluşturarak bu noktalardaki eksikliğimizi gidermeye çalıştık. Ayrıca ilçemizde seminer, eğitim faaliyetleri ve yarışmalar düzenleyerek belli kesimlerde farkındalık oluşturmaya çalıştık. 'Proje Kenti Afşin' projelerimizin en önemli amacı ilçemizde bulunan okullarımızda uygulanan projelerle öğrencilerimizin proje uygulayıcısı olarak faaliyet göstermesini sağlamak ve çocuklarımızın kişisel gelişiminin ve medeni cesaretlerinin artmasını arzu ediyoruz. " açıklamasında bulundu.

Proje hazırlayan okullara ve kurumlara teşekkür eden Aksoy, "Temmuz ayına kadar ilçemizde hep birlikte bir aktiftiler zincirini yaşayacağız. Bu kapsamda 171 projeden biri olan Afşin Öğretmen Evi tarafından hazırlanan müzik dinletisi projesinde bir araya geldik. Bu projeyle ilçemizde bulunan kamu görevlilerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik ortamının oluşmasını sağlamayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Afşin Öğretmenevinde düzenlenen programa Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Garnizon Komutanı  Mehmet Demir, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri, avukatlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Müzik dinletisi programı çeşitli branşlardan oluşan öğretmenlerin oluşturduğu amatör grubun seslendirdiği parçalarla son buldu.

 

Editör: Haber Merkezi