Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe, Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe yapımı tamamlanan Afşin Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kalfe, "Afşin'e yakışan bir hizmet binası olmuş. Bu hizmetin Afşin'e kazandırılmasında emekleri bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  İnşallah Afşin'de hayırlı hizmetlere vesile oldur. Bu binanın Afşin'e ve vatandaşlarımızın hizmetine kazandırılmasında emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can," Afşin'in ve müteşebbislerimizin böyle güzel bir hizmet binasına ihtiyacı vardı. Afşinlilerimizin destekleri sayesinde binamız bu hali aldı ve Afşin'e hizmet etmeye başladık. Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binası her zaman, Afşinli müteşebbislerimizin hizmetinde olacak. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi