Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe ve Yönetim Kurulu, Afşin Ticaret Odası ve Sanayi Odası ve Afşin Esnaf Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

28 Mart Cumartesi yapılacak olan  Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri için adaylığını açıklayan Harun Kalfe ve Yönetim Kuruluyla birlikte, Afşin Ticaret Odası ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'ı ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı ziyaret etti.

Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri için çalışmalarına devam eden Kalfe, " 28 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri dolayısıyla ilçemizde bulunan sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Yönetim kurulundan arkadaşlarımızla ilk önce Esnaf Odası Başkanımız Hakan Topaktaş'a nezaket ziyaretinde bulunduk ve çalışmalarımızı anlattık. Ardından Afşin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Sıtkı Bey'i ziyaret ettik. Odalarımıza destek amaçlı değil, sadece ziyaret ve hal hatır sormak için geldik. Önümüzdeki cumartesi günü Afşin'imize yakışır bir şekilde seçimi sükunet içerisinde gerçekleştireceğiz. Bizim tek temennimiz Afşin'imize ve Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifine hayırlı kim olacaksa o gelsin." diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, " Bugün bizleri Harun Kalfe ve Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifine aday olan yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret için geldi. Afşin'in hizmete ihtiyacı var. Harun Kalfe ve yönetim kurulu arkadaşlarımız buna aday. Enerjilerini Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifine harcamak için yola çıktılar.  Afşin için ve kendileri için Rabbim ne hayırlıysa onu versin. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasından bulundu.

 


Editör: Haber Merkezi