Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe ,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Afşin'de bayan esnaflara karanfil dağıttı.

28 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Afşin Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kongresinde başkan adaylığını açıklayan Harun Kalfe 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Afşin'de bayan esnafları ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı. Kalfe, ziyaret ettiği bayan esnaflara karanfil hediye etti.

Gezi sonrasında konuşma yapan Başkan Adayı Kalfe, " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Afşin'imizde bulunan bayan esnaflarımızı ziyaret ederek Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Ziyaretlerimizde bayan esnaflarımıza karanfil ve hediyeler dağıttık. Kadın toplumun temel taşı, ailenin de mihenk taşıdır. Kadın bir anne olarak varlıkların en muhteremi ve 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' hadisinin muhatabıdır. Tarihimizin şeref levhalarını süsleyen kadınlarımız şefkat, metanet, sevgi ve sabır kahramanlarıdır” dedi

Kadınlar yılda bir gün değil her gün hatırlanmasının gerektiğini belirten Kalfe, "Tarihimizde de Türk Kadının özverisi, fedakarlığı ve kahramanlığı tüm ülkelerin kadınlarına örnek olmuştur. Ülkemizin kalkınma ve gelişmesinde kadınlarımız, askerlikten sağlığa, eğitimden tarıma kadar, pek çok alanda önemli hizmetler sunmuşlardır. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapma bilinciyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi