Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe, yarın yapılacak olan gelen kurulu öncesi sağduyu çağrısında bulunarak,"Üyelerimizin takdiri ile bu göreve gelirsem, geldiğim günden itibaren eksiklikleri giderip, çalışma arkadaşlarımızla yeni bir çalışma yolu çizeceğiz."dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı  Harun Kalfe," Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin Olağan Genel Kurulunu yarın gerçekleştireceğiz. Gerçekleştireceğimiz genel kurula, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin ortaklarının ilgi göstererek oy kullanmaya geleceklerine inanıyorum. Adaylığımızı açıkladığımız ilk günden buyana Afşin halkını ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin ortaklarını ziyaret ettik ve önce dua sonra destek istedik. Bütün ortaklarımıza bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu ve hazırladığımız çalışmalarla halkın sesi olacağız diyen Başkan Adayı Kalfe, " Afşin'imize ve ortaklarımıza yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.  Üyelerimizin takdiri ile bu göreve gelirsem, geldiğim günden itibaren eksiklikleri giderip, yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla yeni bir çalışma yolu çizeceğiz. Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu , hazırladığımız çalışmalarla halkımızın sesi olacağız.Yüce Allah'ım bu yolda bizleri utandırmasın. Afşin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi'ne adaylığımızı açıkladığımız günden buyana gezmedik, uğramadık ve elini sıkmadığımız bir ortak bırakmadık.  Gittiğimiz her yerde de Esnaflığın içinden gelen birisi olduğumuzu belirttik. Her zaman çözümden yana olduğumuzu ve her zaman esnaflarımızın yanlarında olduğumuzu belirtik. Ben ortaklarımızdan, Afşin'imize yakışır ve Türkiye genelinde odamızı en güzel şekilde temsil edebilmek bir adayı seçerek odamızı temsil ettirmelerini diliyorum. Yarın gerçekleştireceğimiz Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin Olağan Genel Kurulunun, ağabey, kardeş ortamında geçmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Afşin'imiz için Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odamız için kim hayırlıysa o gelsin. " diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Editör: Haber Merkezi