Afşin Belediyesi çalışma mevsiminin başlaması ile birlikte bir yandan asfalt çalışmalarını yürütürken bir yandan da kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.
 
Son yılların en büyük kalırım çalışmalarının yapıldığı şu sıralar Afşin’in en çok kullanılan ve acil ihtiyacın olduğu; Vatan caddesi, Hanifi Hacı Ömeroğlu caddesi, Oğuzhan sokak, Efsus sokak, Mehmetçik sokak, Kemal Ertekin caddesi, Müftü Salim caddesi, Beyyurdu caddesi ve Bazı okulların kaldırım düzenlemesi sona erdi. Bu yerlerde Toplamda 17000 m2 parke kullanılırken, 5500 m bordür kullanıldı.
 
Kaldırım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Fazlı Aydoğan; “Çalışma mevsiminin gelmesiyle birlikte yoğun bir çalışma temposu yakaladık. Şu anda birimlerimiz hızla yol asfaltlama ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor. Bir yandan alt yapı çalışması bir yandan da üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Şehrimize yakışır şekilde yapılan kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Yakaladığımız yoğun tempoyu kaybetmeden sürdürmeyi planlıyoruz. Bu yılın sonunda şehrimiz cadde ve sokakları güzel bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.
Editör: Haber Merkezi