Türk Hava Kurumu (THK) Kahramanmaraş Sportif Havacılık Kulübü Derneği Başkanı Mahmut Hopur ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.
Vali Kocatepe ziyarette, Dernek Başkanı Hopur'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. THK yetkililerine başarılar dileyen Kocatepe, derneğin çalışmalarına destek vereceklerini belirtti. 
Hopur ise ramazan ayından sonra yamaç paraşütü festivalinin düzenleneceğini söyledi. Kulübün üç yıl önce kurulduğunu ve yamaç paraşütü sporunu belirli bir seviyeye getirdiklerini dile getiren Hopur, şöyle konuştu:
"Kahramanmaraş coğrafya, iklim ve hava akımları yönünden bulunmaz bir yerdir. 15 gün önce Yedi Kuyular mevkiinden yapılan uçuşta tüm bölge rekorları kırılmıştır. Ekip üyelerimiz yamaç paraşütünde önemli başarılar elde etmektedir. Üyelerimizin önemli başarılarının duyulması da Türkiye'deki bir çok kentin ilgisini buralara çekmiştir."
Hopur, Türkiye Havacılık Federasyonunun 2014 Türkiye Şampiyonası'nı Kahramanmaraş'ta yapmayı planladığını  sözlerine ekledi.
Ziyarete, THK Şube Başkanı Hacı Hançerli ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. - Kahramanmaraş
 
Editör: Haber Merkezi