Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nce okul idarecilerine yönelik "huzur" toplantısı düzenlendi.
Emniyet Müdürü Metin Aşık, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, çocukların toplumun en değerli varlıkları olduğunu belirtti. Geleceğin sahibi çocuklara herkesin sorumluluğu olduğunu anlatan Aşık, şunları kaydetti:
"Her okuldan dört kişinin gelmesi arzu ettim. Nedeni ise okul müdürü ve okul yardımcılarının gelmesi ile bir bütünü tamamlayacaktır. Ayrıca okul aile birlikleri demokratik bir yapıdır. Hukuk devleti içinde kalarak bizler görevimizi yapacağız. Çağımızın getirdiği internet, televizyon, basın yayın, sosyal medya diyebileceğimiz tüm organizasyonlar çok hızla ilerleyebilen kötü alışkanlıkların önüne geçmek için toplumda birlikte ve bir arada olmamız gerekmektedir. Bunun için birbirimizi duyabilmeyiz. Bir birimizin farkındalığını artırmamız çok değerli olan geleceğimizin nesilleri olan gençlerimizi karşı sorumluluğumuzun en önemli ifadesidir."
Okul idaricileri, rehber öğretmenler ile okul aile birliklerinin temsilcileri katıldığı toplantı, soru-cevap bölümüyle tamamlandı.
Editör: Haber Merkezi