banner479

Kahramanmaraş'ta Depremzede Çocuklara Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş'ta Depremzede Çocuklara Doğum Günü Sürprizi

Deniz Doğan
Deniz Doğan
19 Mart 2023 Pazar 11:43
143 Okunma
Kahramanmaraş'ta Depremzede Çocuklara Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş'ta çadır kentte kalan mart doğumlu 30 çocuğun doğum günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar, Kılavuzlu Millet Bahçesi'ndeki çadır kentte kurulan "Minika Oyun Çadırları" ile eğlendiriliyor.

Çadırda, martta doğan ve depremler nedeniyle doğum gününü kutlayamayan 30 çocuk için sürpriz parti düzenlendi.

Animatörlük yaparak çocukları eğlendiren Songül Okyar, deprem bölgesine Eskişehir'den gönüllü olarak geldiğini söyledi.

Çocuklarla keyifli zaman geçirdiğini belirten Okyar, "Bugün 30 çocuğun doğum günü. 208 çadır var burada. Tek tek gezip çocukların doğum tarihlerini öğrendik ve listeledik. Herkesi mutlu edelim, bütün çocuklar pasta yesin istedik." dedi.

Çok sayıda çocuğun katıldığı etkinlikte şarkılar söyleyen minikler, maskot karakterlerin kurduğu oyunlara eşlik etti.

6. yaşını kutlayan Armine Koç, pasta kesip eğlenerek yeni yaşını kutladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Depremzede Fatma Akyol da 2 Mart'ta bir yaşına giren çocuğunun doğum gününü bugün kutlayabildiklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 19.03.2023 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373