Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği 16 Haziran Pazar günü birlik beraberlik yemeği düzenliyor.
Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği 16 Haziran Pazar günü Kahramanmaraş’ta birlik beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenliyor. Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay, gazetemizi ziyaret ederek tüm Afşinlileri bu yemeğe davet etti.
Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay, “Kahramanmaraş’ta bulunan Afşinli hemşerilerimizin dernek olarak her zaman yanlarında bulunmaya gayret gösteriyoruz. Kahramanmaraş’ta bulunan hemşerilerimizin birbirine daha çok kaynaştırmak ve sosyal faaliyetlerle Afşinli hemşerilerimizle bir arada bulunmaya gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizin acılı ve mutlu günlerinde Afşinliler Derneği olarak yanlarında olmak istiyoruz. Dernek olarak halkımıza ve hemşerilerimize faydalı yollarda ciddi adımlar atacağız. Cenazelerde, düğünler de kısacası hemşerilerimizin acılı ve mutlu günlerinde dernek olarak yanlarında yer alacağız. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta 16 Haziran Pazar günü saat 19.30’da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanı Çamlıca Restoranda yemek programı düzenleyeceğiz. Bu yemeğimize tüm Afşinliler davetlidir.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi