Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 30 bin TL katkısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giyim yardımı kapsamında 600 öğrenciye kışlık kaban ve bot yardımında bulundu.

KMTSO Yönetim Üyeleri Fürkan Bayazıt ve Adnan Toprak , 600 kaban ve botu, ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Mehmet Emin Akkurt’a teslim etti.

Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan KMTSO Yönetim Üyeleri Fürkan Bayazıt, yardımların her sene düzenli olarak yapıldığını eğitime bu şekilde destek olduklarında dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Bayazıt, şunları söyledi:

“Bu yardımlar Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Ticaret Sanayi Odamız ile beraber her yıl düzenli olarak yapılan bir yardım. Yardımlarımız içerisinde mont, ayakkabı mevcut. Çeşitli numaralardan oluşuyor. Toplamda 600 öğrencimize ulaşacak bu yardımlarımız.”

Yapılan yardımlardan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odamızın Değerli Başkanı, Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizim kurumlarımıza, öğrencilerimize katkı sunuyorlar. Bizde bunların yerine ulaştırılması için elimizden gelen bütün gayreti gösterip, kış ayına girmeden önce giyisileri öğrencilerimize ulaştırmak istiyoruz” dedi.

Akkurt, “Biz devlet olarak gerek yapısal anlamda gerek se öğrencilerimizin kullanmış olduğu yerlerin donatıları anlamında çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımlar ise biraz da imkan dahilin de oluyor. Kahramanmaraş çok hızlı gelişen illerimizden birisi. Dolayısıyla farklı alanlarda ihtiyaçlarımız oluyor. Biz hayırseverlerimizin vatandaşlarımızın hissiyatına tercüman olmak anlamında Kahramanmaraş’a yapacak katkılar için aracı olacağımızı ifade ediyoruz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi