TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Kahramanmaraşspor futbolcuları ve teknik heyet Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde futbolcular ilk olarak kan ve idrar tahlili yaptırdı. Daha sonra efor, EKG taramasından geçirilen futbolcular, son olarak dahiliye, genel cerrahi, ve ortopedi doktorları tarafından muayene edildi.

Yapılan kontrollerin ardından futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu gözlendi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından futbolcularla bir araya geldi.

Kahramanmaraşspor'un gelecek sezon önemli başarılara imza atacağına inandığını belirten Can, kulüp yöneticileri ve futbolculara önümüzdeki sezonda başarı dileklerini iletti.

Bölge için hastanenin önemine dikkat çeken Can, "KSÜ Tıp Fakültesi Hastanemiz şehrimizde ve bölgemizde birçok ilki gerçekleştiren tam donanımlı bir hastane. Tıp Fakültesi Hastanesi olarak her türlü sağlık sorununa müdahale edebilecek yeterliliğe sahibiz. Üniversite hastanesi olarak bölgenin sağlık üssü olma vizyonumuzu güçlendiren adımlar atmayı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Kahramanmaraşspor Genel Müdürü Mehmet Tıraş ise takıma gösterdikleri ilgi için başta Rektör Can olmak üzere, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi