Kahramanmaraşspor yönetimi, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sonrası Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube personelini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve yönetimini, Kahramanmaraş Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç karşıladı.
Ziyaret sırasında konuşan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Bazen sözün bitti yer vardır. Biz vatan evlatları olarak belki şu anda canlarımızı veremiyoruz. Sizler vatanı ve bizleri korumak adına buna hazırsınız. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Bizlere düşen görev neyse bir Kahramanmaraşlı olarak hazırız. Kahramanmaraşspor camiası olarak hep yanınızdayız. Vatan, millet, bayrak ve ezan bizler için vazgeçilmez unsurlarımızdır. Mevzu vatan ise gerisi teferruattır. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Bu konuda önce bizim kutsal kitabımız olan Kuran’ı Kerimi sizler adına Çevik Kuvvet müdürüme hediye etmek istiyorum. Allah’ım sizleri her türlü beladan ve vatan hainlerinden korusun. Sonrada hepimizin canı pahasına koruduğu canlar verdiği şanlı Türk bayrağımızı hediye etmek istiyorum. Burası Anadolu toprağı bu topraklarda vatan hainleri hiç eksik olmadı. Ama o hainleri toprağa gömen vatan evlatları da hiç eksik olmadı. Başımız sağolsun” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve yönetimine teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi