AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 12 Şubat'ın, Türk milletinin bütünlüğünün ve bölünmezliğinin işaret günü olduğunu bildirdi.
Erkoç, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 12 Şubat'ın İngiliz ve Fransız başta olmak üzere tüm emperyalizmin ve onların işbirlikçileri Ermenilerin, vatan toprağına kurdukları tuzağın bozulduğu önemli bir gün olarak belirtti.
12 Şubat'ın, Türk milletinin bütünlüğünün ve bölünmezliğinin işaret günü olduğuna işaret eden Erkoç, mesajında şunları kaydetti:
"Bu toprakların her karışının, şehit kanlarıyla sulandığını, bu toprakların altında yatan şehitlerin, üstünde yaşayandan çok olduğunu anlatmalıyız. Bu toprakları, bu coğrafyayı kendilerine ebedi yurt yapan insanların kardeş olduklarını anlatmalıyız. 'Parçala, böl, sonra yut' sinsi siyasetinin en eski ve en amansız düşmanımız olduğunu anlatmalıyız. Ecdadımız, çok acılar yaşadı, çok zulümler gördü. Çok şükür yıkılmadılar, yılmadılar, dimdik asırlık çınar gibi bu toprağın derinliklerine kök saldılar."
Erkoç, vatan haritasını kanlarıyla çizen kahramanları bir kez daha rahmetle andıklarını bildirdi.
Editör: Haber Merkezi